Donald Trump nu-și recunoaște înfrângerea

Candidatul republican la alegerile prezidențiale din Statele Unite consideră în continuare că a câștigat cursa pentru Casa Albă, potrivit unei postări pe Twitter.

Mesajul lui Trump vine după ce presa din SUA, inclusiv Fox News a anunțat victoria lui Joe Biden, la capătul unor zile în care tensiunea crescuse la maximum.

„Știm cu toții de ce Biden se grăbește să se prezinte în mod fals drept învingător și de ce media aliată încearcă atât de mult să-l ajute: nu vor ca adevărul să fie dezvăluit,” a afirmat președintele american, într-o declarație citată de Reuters.

„Adevărul simplu este aceste alegeri sunt departe de a se fi terminat”, a mai spus Trump.

Președintele american în exercițiu, Donald Trump, a ajuns sâmbătă la Trump National Golf Club din Sterling, Virginia, în timp ce numărătoarea voturilor pentru viitorul șef al statului continuă, relatează CNN.

Este cea de-a 410-a zi petrecută de Trump la una dintre proprietățile sale, de la preluarea mandatului, acum 4 ani. De asemenea, este a 299-a zi pe care a petrecut-o la un club de golf, conform numărătorii făcute de CNN.

Trump, care a jucat golf ultima dată pe 27 septembrie, se afla la clubul său în timp ce marile posturi TV din SUA au anunțat victoria rivalului său, candidatul democrat Joe Biden.

Pe baza proiecțiilor făcute de televiziuni, Biden are 273 de voturi electorale, în condițiile în care are nevoie de 270 pentru a fi ales președinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here