sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit miercuri într-o conferință de presă la sediul Guvernului cu o foaie pe care scrie că „Nu tăiam pensii. Nu tăiem salarii”, foaie pe care ministrul a ținut-o sprijinită de pupitru pe tot parcursul conferinței.

Gestul neobisnuit pentru cadrul guvernamental este specific protestatarilor sau opozitiei din Parlament si vine după o întâlnire de lucru a ministrului cu reprezentanți ai Casei Naționale de Pensii Publice și ai Companiei Naționale „Poșta Română” S.A.

Prezentă la conferința de presă și la întâlnirea cu șefii de la Poștă și CNPP, vicepremierul Raluca Turcan a acuzat că în unele județe agenți poștali ai PSD dezinformează și le spun oamenilor că se vor tăia pensii și salarii, lucru care a fost confirmat si de ministrul Muncii. Turcan și Alexandru au spus că aceste practici trebuie să înceteze și că le-a spus șefilor de la Poștă și Casa de Pensii că nu au voie să facă politică de partid.

Foto: Violeta Alexandru la conferinta de presa sustinuta de vicepremier si ministrul muncii, la sediul Guvernului, in Bucuresti, miercuri 20 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here