Sursa foto: captura video

Conferință de presă LIVE:

Victor Costache, ministrul Sănătății:

  • În urma testării persoanelor din Gorj care au intrat în contact cu italianul din Rimini avem primul caz de infectare cu coronavirus. E un bărbat din Gorj. Starea bărbatului e bună, nu manifestă simptome și nu ne alarmăm.
  • Mai avem în lucru 33 de teste din acea zonă

Raed Arafat:

  • Bărbatul e transportat la București. În casa respectivă mai trăiesc 7 persoane, toate au fost testate negativ, dar vor rămâne în izolare la domiciliu, sub pază, nu vor putea pleca din casă cel puțin 14 zile, după care vor fi testați iar. Dacă la unul dintre ei apar simptome, va fi transportată la spital

Raed Arafat și ministrul Sănătății, Victor Costache, au anunțat declarații de presă de la ora 23.00 despre situația legată de coronavirus. Potrivit informațiilor G4Media.ro, ar putea fi vorba despre un rezultat pozitiv la testele din Gorj, la un bărbat care a intrat în contact cu cetățeanul italian care a vizitat România săptămâna trecută.

În urma testarii persoanelor din Gorj care au intrat în contact cu cetăţeanul italian dn Rimini, avem primul caz confirmat de coronavirus. Pacientul nu manifestă simptome şi nu trebuie să ne alarmăm. Mai avem în lucru 33 de teste din acea zonă”, a declarat Costache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here