Mitică Dragmir îl amenință pe Ciolacu: Sunt omul dracului, am și înregistrări. Ciolacu a curățat-o pe Firea

Dumitru Dragomir se prezinta la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din Bucuresti, miercuri 24 februarie 2016. Inquam Photos / Octav Ganea

Dumitru Dragomir a făcut declarații acide la adresa liderului PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă a început să facă presiuni pentru renunțarea de către Dragomir la funcția de consilier general la Capitală. Prezent vineri seară la Antena 3, Dragomir l-a amenințat pe Ciolacu inclusiv cu punerea pe piață a unor „înregistrări”.

Principalele declarații ale lui Mitică Dragomir:

  • „Eu sunt omul dracului, pe mine nu m-au îngenunchiat nici comuniștii, nici capitaliștii. Radule (Radu Tudor), eu am si înregistrări”.
  • „Nu eu sunt țintă acum, ci Gabriela Firea, pentru ca a avut numai trădători in jurul dânsei. (…) Unii din partid i-au pus tălpi ca sa nu ajungă primar general, altfel ajungea sigur președinte al acestei tari peste patru ani. Eu va declar ca nu ma retrag. Daca venea doamna Firea si îmi spunea ‘ia-ți viteza de aici că mă șantajează colegii mei’, atunci făceam ca Petre Roman”.
  • „Nu o sa fiu bătaia de joc a unor oameni care au ajuns temporar in fruntea partidului. Ciolacu îi vrea înapoi in partid pe Negoiță si Ponta, de asta au curățat-o pe doamna Firea”.
  • „Ce poate să-mi reproșeze domnul Ciolacu, îmi spune de trecutul meu? Am avut numai performanțe! (…) Ei mă vor da afara din partid, dar de la primărie e greu, pentru că sunt instantele judecătorești. Așa ca vom merge în tribunal, să vedem ce pot să-mi reproșeze, dom’le?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here