Milionarul român Constantin Dinescu, supranumit „Baronul Luxului”, a murit sâmbătă în condiții suspecte. Acesta ar fi fost ucis de iubita sa ucraineană. Condițiile ciudate în care s-ar fi petrecut decesul, continuă să provoace nelămuriri în lumea mondenă de la București, unde Dinescu era un vechi cunoscut.

Constantin Dinescu era unul din cei mai excentrici milionari din lumea mondenă a Bucureștiului. Era colecţionarul unor de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adăuga o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov.

Deși în urmă cu numai o săptămână, pe 8 august, Constantin Dinescu se distra într-un club de fițe din Mamaia, el a fost răpus de pasiunile sale periculoase, printre care se numără obiecte de artă cu prețuri exorbitante și femeile foarte frumoase.

Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, au declarat surse în exclusivitate pentru cancan.ro.

Astfel, aceleași surse arată că milionarul Dinescu ar fi fost ucis chiar de iubita lui, o tânără ucraineancă, care i-ar fi pus o substanță toxică în băutură.

Constantin Dinescu era cunoscut ca fiind un bărbat cu ”state vechi” prin lumea bună a Capitalei, fiind ”vânat” de domnişoarele dornice să fie la fel de răsfăţate de ”baron”, cum a fost şi fosta sa iubită, Mădălina Pamfile (foto).

Mădălina Pamfile

Bruneta le-ar fi povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.

Numele lui Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

El a fost bănuit că ar fi fost cumpărătorul unor opere de artă de o valoare uriașă precum ‘Tete d’Arlquin’ de Pablo Picasso, ‘La Liseuse en Blanc et Jaune’ de Henri Matisse sau ‘Charing Cross Bridge’ de Claude Monet.

În cele din urmă, a scăpat de acuzații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here