moise guran
Inquam Photos / Octav Ganea

Moise Guran a reacționat pe Facebook, sâmbătă, după ce fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat pe fostul jurnalist numindu-l ”o panaramă” și că ”va fi un rateu în politică”.

Guran a explicat că a avut ”într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare”, iar atunci i-a spus că ”un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice”. ”Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci”, a subliniat Moise Guran.


Eu nu înțeleg de ce preia atât de multă presă jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul președinte Traian Băsescu și, cu excepția notabilă a G4media.ro, fără să mă întrebe și pe mine nimeni nimic.Nu pentru că aș fi dorit să răspund în vreun fel domnului Băsescu, ci așa, de principiu.Acum mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare.După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului președinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici.Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci”, a scris Moise Guran pe contul său de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ca ziarist mi-a plăcut adeseori Moise Guran. Opinia lui Traian Băsescu despre același om, de data asta ca „om politic”, este însă adevărată. Să fim calmi. Veți vedea că ce este ușor de pe margine, din condeiul pixului, e infinit mai greu în arenă. Foarte curând Moise Guran va fui tentat s-o ia pe „o scurtătură”… Ei, atunci veți vedea ce dreptate are Traian Băsescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here