Monica-Emanuela Althamer a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, publicată, joi, în Monitorul Oficial, anunță Agerpres.

Premierul a decis, totodată, eliberarea din funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a lui Horaţiu Moldovan.

Florin Cîţu a luat tot joi mai multe decizii de eliberare din funcţia de consilier onorific al prim-ministrului a următorilor: Cristian Nevzoreanu, Manuela Hărăbor, Mădălina Carmen Hristu. 

Monica Grigore Althamer a fost declarată „femeia anului 2015” de revista „Avantaje” la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, voluntar în Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” și a ocupat o funcție de secretar de stat în Guvernul Cioloș, după o propunere a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Într-un articol din presă, Monica Grigore Althamer este prezentată drept teolog, navigator de pacienți oncologici, fost secretar de stat în guvernul tehnocrat și îngerul păzitor al „marilor arși”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here