Nancy Pelosi și sora lui Joe Biden – testate pozitiv pentru COVID-19

Președintele Camerei Nancy Pelosi și sora președintelui Joe Biden au devenit ultimele cifre de la Washington testate pozitiv pentru COVID-19, anunțuri care au venit joi, după ce doi oficiali ai cabinetului și alții au fost testați pozitiv cu o zi înainte, informează USA Today.

Pelosi, care este asimptomatică, a fost testată pozitiv joi. Ea va intra în carantină, a anunțat purtătorul ei de cuvânt.

„Pelosi este complet vaccinată și stimulată și este recunoscătoare pentru protecția robustă oferită de vaccin”, a declarat purtătorul de cuvânt Drew Hammill. 

Pelosi a participat la evenimente aglomerate de la Casa Albă, marți și miercuri, la care a vorbit Biden. 

Casa Albă a spus că interacțiunile lui Biden cu Pelosi nu corespund definiției Centers for Disease Control and Prevention de a fi în contact strâns. 

Biden a fost testat ultima dată miercuri, ca parte a programului său obișnuit de testare, și a fost testat negativ, potrivit Casei Albe. 

Medicul său nu crede că este necesar ca Biden să facă teste zilnic, a declarat joi secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki.

„COVID va continua să fie cu noi”, a spus ea. „Vom vedea cazurile în creștere, dar și în scădere”.

Pelosi este al optulea membru al Congresului care a fost testat pozitiv în această săptămână. Toți membrii au fost complet vaccinați și stimulați.

În urma diagnosticului lui Pelosi, o călătorie planificată a parlamentarilor în Asia pe care ea urma să o conducă a fost amânată.

Sora lui Joe Biden, Valerie Biden Owens, a fost testată pozitiv miercuri, după ce a prezentat simptome ușoare, a declarat editorul ei într-un comunicat. 

Owens nu a fost în contact strâns cu președintele sau cu prima doamnă, a spus editorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here