Ciolacu, despre o eventuală remaniere: Nu am ce să reproşez niciunuia dintre miniştrii PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimat al PSD, sustine o conferinta de presa dupa sedinta CEx, de miercuri, 4 decembrie 2019. Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea unei remanieri a miniştrilor PSD din Guvern, spunând că acest subiect nu a fost discutat nici în coaliţia de guvernare, nici în Partidul Social Democrat. El spune că nu are nimic a reproşa niciunuia dintre miniştrii PSD.

Nu am avut o astfel de discuţie nici cu premierul, nici în interiorul partidului. Nu s-a făcut o evaluare – avem o evaluare la partid, e normal, cu apariţiile, cu monitorizările, cu urmărirea programului de guvernare, fiecare ce avea de îndeplinit şi ce a făcut – nu a existat o astfel de discuţie până acum, nici în coaliţie, nici în interiorul partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.
Întrebat dacă toţi miniştrii PSD sunt foarte buni, Ciolacu a răspuns: „În acest moment, eu nu am ce să reproşez niciunuia dintre miniştri, la oricare doriţi putem vorbi în detaliu, de la domnul Chesnoiu, până la domnul Romaşcanu. Nu sunt probleme„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here