NEWS ALERT. Trei tineri reținuți în cazul bărbatului găsit mort într-un apartament din București

news alert

Trei bărbaţi implicaţi în uciderea bărbatului de 64 găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti au fost reţinuţi, ei urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Doi dintre ei au 19 ani, iar cel de al treilea are 21 de ani, acuzaţiile împotriva lor fiind de omor şi lovire sau alte violenţe.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, doi dintre ei, ambii de 19 ani, fiind cercetaţi pentru omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort miercuri seară, în locuinţa sa din Capitală. Cei trei au fost audiaţi joi seară.

„În noaptea de 01 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, a anunţat Poliţia.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML pentru autopsie. 

Disputa care s-a soldat cu moartea bărbatului de 64 de ani, proprietarul imobilului în care a fost găsit, ar fi pornit de la discuţii pe tema chiriei pe care ar fi trebuit să o achite unul dintre cei trei. Şi alte persoane care locuiau tot cu chirie în imobil au fost audiate la Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here