Niciun caz nou de Covid în 22 de județe. Zonele cu cea mai mare incidență

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Cele mai multe cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare au fost înregistrate în Prahova – 11, Neamţ – 8, Galaţi şi Cluj – câte 7, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică, transmite News.ro.

De asemenea, în Bucureşti au fost 2 cazuri de infectare, iar în 22 de judeţe nu s-a înregistrat niciun caz nou.

Toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde din punctul de vedere al infectărilor cu noul coronavirus, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în judeţele Prahova – 0,11, Dolj şi Ilfov – 0,09.

Judeţul Buzău are o incidenţă de zero cazuri la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 52 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus.

Pandemia şi performanţa politică

1 COMENTARIU

  1. Mai are cineva vreo indoiala cum masurile luate de catre premierul Citu sunt gresite ? Mai crede cineva in antivaccinisti , antipandemisti , anti guvern si anti presedinte ? Mai poate spune cineva ca autostrazile zac in paragina , ca banii de la PNNR nu vin , ca masca a fost o prostie si ca legile fostelor guvernari sunt bune(vezi coalitia lui Dragnea ) ? Mai poate cineva sa zica ca Romania a luat-o in sens invers ? Toata opozitia nu mai are ce sa mai zica – este in ‘silenzio stampa’ – li sau fisiit toate temele de campanie . Motiunea a cazut , anticipatele sunt un vis , iar pastrarea sefiei PNL la fel .Premierul nu numai ca nu a fost demis dar va cistiga si alegerile din PNL ce vor lasa deschisa o poarta tuturor romanilor ce doresc democratie si va capacita un imens numar de votanti indecisi ce acum chiar au de unde sa aleaga .Ascensiunea fulminata a premierului Citu nu mai poate fi oprita .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here