Nicolae Ciucă, la Congresul PNL: Nu am nici experienţa dumneavoastră în politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt

Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, duminică, în discursul susţinut în cadrul Congresului extraordinar al PNL, că nu vrea să pară ceea ce nu este şi a subliniat că nu are experienţă în politică, dar este pregătit să îşi asume funcţia de lider al liberalilor, informează News.ro.

Nicolae Ciucă a declarat că are încredere în colegii săi mai experimentaţi, pentru a trece ţara prin crizele actuale.
Eu nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am nici experienţa dumneavoastră în politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie tocmai pentru că am încredere în experienţa dumneavoastră şi în voinţa de a merge mai departe şi nu oricum, ci asumându-ne să trecem ţara prin această criză, să luăm măsurile cele mai potrivite pentru protejarea românilor, a economiei şi a locurilor de muncă, pentru a aduce investiţii noi şi pentru a diminua impactul creşterii preţurilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

Candidatul la funcţia de preşedinte PNL este de părere că uniţi, liberalii pot aduce stabilitate pentru România.
Sunt convins că nu va fi uşor! Dar, uniţi de un crez comun, cu eficienţă şi competenţă putem crea stabilitate şi putem dezvolta o Românie puternică”, a declarat Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here