Nicuşor Dan: Campania este a bucureştenilor. Barna: Avem echipa care va scoate din Bucureşti plaga PSD-istă. Orban: M-am săturat de PSD

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Candidatul PNL şi USR-Plus la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus duminică seara candidatura la Biroul Electoral Municipal şi a spus că această campanie este a bucureştenilor care vor ca administraţia să fie una de bun simţ, să fie una care lucrează pentru cetăţeni, transmite News.ro.

Liderul USR-Plus, Dan Barna, a afirmat că această echipă va scoate “plaga PSD-istă” de la butoanele Bucureştiului, iar preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că s-a săturat de PSD la butoanele Bucureştiului.

Nicuşor Dan a afirmat după depunerea candidaturii că această campanie este şi pentru tineri, pentru pensionari, pentru oameni de afaceri.   

“Campania asta este de fapt campania miilor de bucureşteni care vor că administraţia să fie una de bun simţ ori ca administraţia să fie una care lucrează pentru ei şi nu vor ca administraţia să fie una care minte şi care îşi bate joc de banii pe care ei i-au muncit. E o campanie pentru mamele care vor pur şi simplu să aibă loc cu căruciorul pe stradă şi vor ca dacă semnalează o defecţiune la un loc de joacă,  ea să fie reparată. E o campanie pentru familiile tinere care doresc un lucru simplu să aibă garanţia că găsesc un loc de la creşă sau la grădiniţă, o campanie pentru persoanele în vârstă care au nevoie de un centru de cartier în care să să se întâlnească cu alte persoane, să vadă un spectacol de film sau de teatru,  e o campanie pentru persoanele cu handicap care au nevoie doar ca primăria să le dea un oraş accesibil pentru ca ei să aibă acces la un loc de muncă, o campanie pentru oameni de afaceri care spun în momentul ăsta că vor ca primăria să nu îi încurce şi mai spun un lucru, că le e ruşine să îşi invite partenerii lor de afaceri în Bucureşti pentru că oraşul ăsta nu arată bine”, a declarat Nicuşor Dan. 

El a precizat că nu înţelege cum primarul Gabriela Firea şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în condiţiile în care a pus oraşul în faliment. “Înţeleg că primarul în funcţie şi-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la Primăria generală şi mă întreb cum poţi să vii să cer un nou mandat când tu ai pus oraşul ăsta faliment, când ai cheltuit în patru ani banii pe cinci ani. Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când ai promis 20 de grădiniţe şi nu ai făcut niciuna. Cum poţi să vii să veeri un nou mandat, azi în momentul în care vorbim, 1.000 de blocuri din oraşul ăsta nu au apă caldă, în secolul 21”, a spus Nicuşor Dan. 

La rândul său, liderul USR-Plus, Dan Barna, a precizat că această echipă va scoate „plaga PSD-istă” din Bucureşti.

“Avem în faţă echipa care practic va moderniza Bucureştiul, echipa care va scoate din Bucureşti toată această plagă PSD-istă, toată această proastă guvernare pe care o trăim şi o experimentăm  cu toţii de ani de zile şi despre care Nicuşor Dan a vorbit acum câteva minute. Este un moment important pentru că aceste zeci de mii de semnături pe care le-am depus arată fără echivoc că cetăţenii Bucureştiului îşi doresc să aibă o opţiune şi îşi doresc de fapt ca doamna Firea şi tot ceea ce reprezintă firea greşită a lucrurilor să părăsească butoanele şi managementul acestui oraş. Este un moment istoric, este un moment în care dreapta unită, dreapta sănătoasă, colaborează pentru a propune o echipă în fruntea căreia este Nicuşor Dan”, a afirmat Dan Barna. 

Ludovic Orban a transmis că s-a săturat de PSD la butoanele Bucureştiului“Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect  faţă de omul obişnuit, faţă de bucureşteni. De 12 ani de zile toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percept faptul co cei care au condus Bucureştiul, au dus Bucureştiul spre nicăierea, toţi cei care vor să scape de PSD au cu cine să voteze:  Nicuşor Dan candidat la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector pe care îi susţinem de comun acord USR-Plus şi cu PNL”, a declarat OrbanEl a spus alegătorilor să nui îşi risipească voturile şi cine nu mai vrea administraţie PSD în Bucureşti să-l voteze pe Nicuşor Dan.

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here