Nicuşor Dan: Foarte probabil vineri voi fi învestit primar general

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că „foarte probabil” în cursul zilei de vineri va fi învestit în funcţie, anunță Agerpres.

Foarte probabil vineri voi fi învestit primar general. Alegerile s-au terminat de două săptămâni, am început să îmi pregătesc primele zile pentru primărie. O să fie nişte probleme grele – o să fie problema financiară, o să fie coronavirusul, problema termoficării – astea cele urgente şi mai sunt multe altele”, a afirmat Nicuşor Dan, luni seară, la B1 TV.

Tribunalul Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei.

Validează mandatul de primar general al municipiului Bucureşti ales la alegerile autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020 în persoana domnului Dan Nicuşor Daniel. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al municipiului Bucureşti cu obligaţia aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţa publică, cererea de apel urmând a fi depusă la tribunal”, se arată în decizia tribunalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here