ludovic orban 19 noiembrie
Sursa: Guvernul României

Restricțiile de circulație pe timpul nopții vor fi aplicate în toată țara, iar pentru deplasările permise va fi nevoie de o declarație pe proprie răspundere. Precizările au fost făcute de premierul Ludovic Orban care a adăugat că se discută în acest moment despre intervalul orar în care va fi restricționată circulația, variantele fiind 22.00-05 și 23.00-06.00.

Șeful guvernului a precizat că românii se pot deplasa în acest interval orar doar în anumite scopuri, cum ar fi la serviciu, pentru asistență medicală sau la farmacie.

De altfel, farmaciile și benzinăriile sunt printre unitățile care vor rămâne deschise după ora 21.00

„Vom reveni la sistemul asta, va fi o declarația pe proprie răspundere”, a precizat Orban, la Digi 24, întrebat dacă va fi nevoie de astfel de documente cum a fost în timpul stării de urgență.
Toate școlile din România vor trece în online, circulația va fi restricționată pe timpul nopții, iar magazinele se vor închide cel târziu la ora 21.00. Măsurile au fost anunțate joi seară de președintele Klaus Iohannis, care a prezidat ședința de guvern și vor intra în vigoare de luni. Șeful statului a spus că sunt necesare măsuri „mai ferme” pentru a controla extinderea pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here