Pensionarul care a amenințat-o cu moartea pe Violeta Alexandru a explicat gestul său la Antena 3

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Pensionarul care a înjurat-o pe Violeta Alexandru și a amenințat-o cu moartea, duminică, se numește Tudor Bădeanu. El a declarat la Antena 3 că „parcă diavolul m-a trimis”.

„Stau chiar în zonă și am aflat că e conferință și m-am dus acolo și normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% și să mărească și alocațiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuș și sudor electric. La grupa a II-a. Și eu am rămas uimit, ce am avut eu de am spus cuvinte urâte. Nu știu, parcă diavolul m-a trimis. Aveți cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniștit, dar nu știu ce am avut”, a declarat Tudor Bădeanu la Antena 3.

Bărbatul care a făcut scandal duminică la conferință ministrului Muncii Violetă Alexandru și a amenințat-o, insultând și alte persoane, a fost identificat și amendat, a anunțat duminică Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată  nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie”, relatează Poliţia Capitalei.

Ulterior, bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Context

Imediat după ce a început conferinţa de presă susţinută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, alături de preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, un pensionar recalcitrant a încercat să ajungă la ministru, în ciuda oamenilor de pază care au încercat să îl oprească.

De asemenea, alte persoane vociferau în zonă, ceea ce l-a determinat pe fostul consilier Cirpian Ciucu, candidat la primărie, să îl acuze pe primarul PSD de sector Gabriel Mutu că a trimis pensionari de la organizaţia PSD  şi oameni cu probleme sociale să bruieze conferinţa.

În cele din urmă a ajuns în faţa Violetei Alexandru şi i-a întrerupt discursul strigându-i „Măreşte-mi pensia” sau „Minciuni, mincinoaso”.

Ministrul i-a spus pe un ton calm să nu trebuie să se lase manipulat de PSD.

„Nu trebuie să vă lăsaţi manipulat, ci trebuie să aveţi încredere că suntem un guvern responsabil şi o administraţie care vrea să facă treabă. Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor, îmi pare sincer rău, nu aşa  se face politică, ci cu respect pentru pensionari şi cu atitudine respectuoasă faţă de fiecare om. Nu aşa se face politică în România, PSD foloseşte oamenii, pentru a arăta  că le pasă. Nu aceasta este maniera în care  se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi ca să se exprime la o conferinţă de presă. Nu vă lăsaţi folosit, nu vă lăsaţi folosit de PSD pentru că îşi bate joc de dumneavoastră. Uitaţi-vă la oameni responsabili, care  vă vorbesc cu responsabilitate, nu vă lăsaţi folosit şi manipulat, nu asta este soluţia”, a declarat Violeta Alexandru, în timp ce pensionarul era în continuare recalcitrant.

Violeta Alexandru s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă, pentru a discuta, alături, cu pensionarul recalcitrant. Acesta s-a liniştit abia după ce ministrul  i-a cerut datele de contact.

1 COMENTARIU

  1. Sti tu foarte bine cine te-a trimis acolo ,acum faci pe prostul plateste daca ai pus botul la hoti de Psd ca ei te va sprijini,,acom plateste si amenda dar de calcitrant ai fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here