O defecțiune la un calculator a paralizat traficul feroviar în Olanda

O pană de calculator a afectat luni traficul feroviar spre şi dinspre Amsterdam, precum şi în alte părţi ale Ţărilor de Jos, conform unui anunţ făcut de compania olandeză de căi ferate NS, transmite DPA.

Pana a lovit sistemul de control al traficului feroviar începând de duminică, la ora locală 18:00 (16:00 GMT), paralizând circulaţia trenurilor.

Compania olandeză de căi ferate a anunţat luni dimineaţă că această problemă afectează şi circulaţia trenurilor internaţionale spre Amsterdam.

„Pana are un impact major şi în alte regiuni ale ţării”, conform unui comunicat publicat pe site-ul NS.

Compania nu a precizat cât timp va dura până la remedierea problemei, dar a anunţat că nu vor circula trenuri până cel puţin în cursul după-amiezii.

Această problemă a lăsat aproximativ 100 de pasageri blocaţi în Gara centrală din Utrecht duminică noaptea, conform agenţiei olandeze de presă ANP.

Sute de fani ai solistului britanic Harry Styles, care au asistat la un concert desfăşurat duminică la Ziggo Dome din Amsterdam, au aşteptat până luni dimineaţă pentru a găsi mijloace alternative de transport spre casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here