O familie din Timiș și-a umplut piscina cu apă de la o cişmea publică

O familie din localitatea timişeană Grabaţ şi-a montat în faţa casei o piscină pe care a umplut-o cu un furtun legat la o cişmea publică aflată la 50 de metri.

Familia din Grabaț a tras furtunul pe o distanță de 50 de metri, până la fântâna publică. Astfel, au reușit să umple piscina, fără să fie nevoiți să plătească pentru apa consumată.

Localnicii au sesizat autoritățile, iar Primăria Lenauheim a distribuit un mesaj pe rețelele sociale, în încercare de a-i trage la răspundere pe săteni.

Imaginile cu piscina au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Lenauheim, de care aparţine satul Grabaţ. „Între timp, la Grabaţ, unii cetăţeni inventivi şi cu mult tupeu, îşi umplu piscinele din faţa casei cu apă de la cişmeaua publică printr-un furtun de 50 de metri”, se arată în postarea care însoţeşte imaginile postate pe pagina de Facebook Lenauheim.ro.

Gestul primăriei nu a avut mare succes: localnicii au sărit în apărarea familiei, deși tot ei sunt cei care vor plăti apa folosită de aceasta pentru a se răcori în fața casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here