O femeie de 32 de ani s-a automutilat luni seara în sediul PSD din Sectorul 1, scrie Mediafax. Femeia a provocat și pagube la sediu.

Conform Poliției Capitalei, sesizarea a venit în jurul orei 19:30. O femeie de 32 de ani s-a automutilat și a provocat distrugeri la o adresă din sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrulă de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Surse au declarat pentru Mediafax că incidentul s-a produs în sediul PSD de pe șoseaua Kiseleff. Aceleași surse susțin că femeia a fost angajată a PSD.

Este pur si simplu o cădere nervoasă a unei colege. Este o colegă de la departamentul de monitorizare care a avut cădere. Din ce au spus colegii, nici peste zi nu dădea semne că se simte foarte bine. E o veste tristă pentru noi și pentru ea. Sperăm să fie bine și să auzim vești bune de la spital. Ne rugăm să fie bine”, a declarat și senatorul PSD Lucian Romașcanu la Romania TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here