O tânără din SUA a strâns 700.000$ pentru Australia vânzând pe Twitter poze nud cu ea cu 10$ bucata

O femeie din Los Angeles, în vârstă de 20 de ani, care se recomandă pe Twitter drept „The Naked Philanthropist” (filantropul dezbrăcat) a demarat o campanie inedită de strângere de fonduri pentru Australia, grav afectată de incendii.

Tânăra a promis că va trimite o poză cu ea nud oricărei persoane care va dona cel puțin 10 dolari pentru ajutorarea australienilor. Donația trebuia demonstrată. Ea a pus la dispoziție și o listă de campanii active de strângeri de fonduri.

În acest fel, ea a reușit să strângă peste 700.000 de dolari. Adică a dat cel puțin 70.000 de poze nud donatorilor.

Această campanie inedită i-a atras și numeroase critici. Contul ei de Instagram a fost închis. De asemenea, unii dintre donatori au publicat imaginile nud pe care le-au primit, spre nemulțumirea tinerei, care i-a acuzat pe aceia de viol, deoarece au încălcat înțelegerea.

Nicole Kidman și Pink au donat fiecare câte 500.000 de dolari pentru pompierii voluntari care se luptă cu incendiile din Australia. Simona Halep a spus că va dona câte 200 de dolari pentru fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill, spunând că așa se vor strânge mulți bani. Iar o campanie începută de o actriță din Australia pe Facebook a adunat peste 20 de milioane de dolari pentru ajutorarea țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here