Mihai Tudose și-a dat demisia din Pro România

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat că și-a dat demisia din Pro România, partid pe care l-am fondat alături de Victor Ponta.

Tudose a postat pe Facebook cererea înaintată filialei Brăila a formațiunii, cerere care a fost înregistrată.

Sursă: Mihai Tudose / Facebook

Actualul europarlamentar invocă disputele cu liderii de la centru. El a scris că acestea sunt bine cunoscute și că nu trebuie să detalieze.

Mihai Tudose este în conflict deschis cu Victor Ponta încă de la votul dat guvernului Orban. Europarlamentarul a fost printre cei care au îndemnat parlamentarii Pro România să acorde votul lor guvernului liberal, deși Pro România decisese să nu susțină executivului dus de Ludovic Orban. De asemenea, Mihai Tudose a dat de înțeles că l-a votat pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

Victor Ponta i-a cerut lui Tudose să renunțe la mandatul de europarlamentar câștigat pe listele Pro România și să-l pună la dispoziția partidului.

Imediat după votul pentru guvernul Orban, Victor Ponta i-a numit vânzători, trădători și ticăloși pe aleșii ProRomânia care au rupt rândurile. El l-a vizat în mod special pe Mihai Tudose.

Mihai Sturzu a scris atunci că l-a averizat pe Ponta să nu primească în partid ” toți sclavii lui Dragnea, toți lingăii de clanțe”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here