O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de aproape 7 milioane de euro

O pensionară de 70 de ani din localitatea Muntenii de Jos, județul Vaslui, a primit o factură la gaz în valoare de 33,57 de milioane de lei. Totul în condițiile în care femeia folosește un aragaz și o centrală pentru încălzirea apei, consumul înregistrat pe factură era de 146.525,153 MWH, informează Ziarul de Vaslui.

”Săptămâna trecută, cănd a primit mama factura, eu eram in alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat fiul femeii.

Deși a mers la sediul furnizorului și a făcut reclamație, factura i-a venit greșită și a doua oară, cu o sumă de 1.700 de lei. Într-un final, consumul i-a fost redus la 200 de lei.

”Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 de lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, a mai declarat băiatul femeii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here