O șopârlă gonflabilă uriașă, apărută în centrul Chișinăului, l-a înfuriat pe primarul orașului

Primarul din Chişinău, Ion Ceban, a promis sâmbătă că va lua măsuri după ce locuitori ai capitalei Republicii Moldova s-au arătat nemulţumiţi pe reţelele de socializare faţă de apariţia unei uriaşe şopârle gonflabile lângă bradul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale, scrie unimedia.info potrivit Agerpres.

‘Ion Ceban, foc şi pară după ce o reptilă gigantică a apărut ieri chiar lângă pomul de Crăciun amenajat de primărie în Piaţa Marii Adunări Naţionale. După ce mai mulţi locuitori ai capitalei s-au plâns pe reţelele de socializare, edilul a promis că vor urma demisii”, precizează sursa citată.

Carusele cu fete dezgolite şi dinozauri înfricoşători. Aşa arată feeria sărbătorilor de iarnă pentru angajaţii primăriei Chişinău, responsabili de organizarea Târgului de Crăciun”, mai remarcă unimedia.info, adăugând că ”reptila care a apărut în PMAN nu a fost pe placul locuitorilor” şi unii s-au plâns pe reţelele de socializare.

În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat … au umflat .., în fine, acum acolo stă o şopârlă mare şi groaznică”, a scris pe Facebook un locuitor al capitalei Republicii Moldova, în timp ce ”alţii l-au chemat la socoteală pe noul primar Ion Ceban, care a promis că vor urma demisii după această apariţie”, notează unimedia.info.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here