PSD, ode deșănțate închinate Vioricăi Dăncilă: ”Mamă pentru copiii României, mamă între mame”

Viorica Dăncilă Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Crema social-democrației s-a adunat în acest week-end, la Mamaia pentru a rezolva criz politică în care se află PSD după ieșirea ALDE de la guvernare. Rămași singuri pe pluta guvernării, pesediștii s-au întrecut în elogii la adresa Vioricăi Dăncilă, văzută acum drept unica lor speranță de supraviețuire la putere a PSD.

Programul artistic al PSD a fost deschis, vineri , de tradiționala Școală de vară a femeilor pesediste, în tradiționala sală a complexului expozițional de la Mamaia, cu un potop de cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă. 

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a spus că Viorica Dăncilă ”nu e orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea”, „este o mână de fier în mănuși de catifea”.

„Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă – așa zice lumea – s-au înșelat. E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen să mergem alături de doamna prim-inistru în vizitele pe care le facem în țară, să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este Dom’le, ce micuță e!. A doua reacție este dar chiar e frumoasă – și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este domnule, dar e puternică, este președintele României”, a spus Fifor despre șefa sa, de față cu ea, relatează Digi24.

Mariana Guju, celebra primăriță a comunei Cumpăna, a ținut și ea ștacheta ridicată. Viorica Dăncilă este ”mamă pentru copiii României, mamă între mame” și i-a cerut acesteia să fie simbol al ”păcii între români, ale păcii peste hotare, noi trebuie să avem pace, siguranța românilor oriunde se află”. 

Și a mai cerut Mariana Guju liniște și bucurie și ”vreau oamenii când mergem pe stradă să nu ne strige fel de fel de cuvinte”

”Mi-a fost teamă când și-a depus candidatura, dar când văd cu câtă dragoste e primită în țară, mă rog, Doamne, întărește oamenii să aibă încredere și în candidatura unei femei”, a încheiat Guju un discurs apreciat de Rovana Plumb cu ”Doamne ajută!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here