Mesajul lui Alex Tocilescu pentru viitorul primar al Bucureștiului: „Fii cât se poate de al dracu’ în primele două săptămâni. Fă-ne toate nasoalele”

Foto: Facebook/Alex Tocilescu

Alex Tocilescu, fiul celebrului regizor și fost membru al partidului USR, a postat pe Facebook un mesaj pentru viitorul primar al Bucureștiului. Tocilescu îi cere viitorului edil să fie cât se poate de dur cu locuitorii Capitalei și să-i sancționeze pentru orice abatere de la lege, oricât de mică.

Alex Tocilescu spune că numai așa ne vom „învăța minte”. „Și să nu-ți fie frică că nu te mai alegem: nu te vom fi ales ca să te realegem, te vom fi ales ca să pui orașul pe picioare”, a mai scris Tocilescu.

„Un sfat pentru viitorul primar al Bucureștiului, în caz că-l cheamă Dan, Voiculescu sau Ciucu (că de la ceilalți n-am așteptări): fii cât se poate de al dracu’ în primele două săptămâni. Fă-ne toate nasoalele din lume (mai ales dacă suntem șoferi): amendează tot ce prinzi parcat greșit, ridică mașinile lăsate pe trecere și aruncă-le la gunoi, arestează-i pe ăia care blochează intersecțiile. A, ne plângem că n-avem unde să parcăm? Păi să nu-ți fie milă, că și dacă avem unde să parcăm, tot pe trotuar parcăm dacă-i cu 15 metri mai aproape de unde vrem să ajungem. Și dacă chiar n-o să avem unde să parcăm, n-o să mai mergem cu mașina. Nu ține cont de văicărelile noastre, că oricum ne văicărim; cu frumosul nu o să învățăm nimic niciodată (și asta o zice cineva care locuiește la trei stații de tramvai distanță de unde muncește, dar totuși preferă adeseori să meargă la birou cu mașina, că e mai confortabil și-i place să asculte muzică la volan). Fuck us, ca să ne învățăm minte. Și dacă reduci traficul cu doar 10%, și tot ai realizat ceva. Și să nu-ți fie frică că nu te mai alegem: nu te vom fi ales ca să te realegem, te vom fi ales ca să pui orașul pe picioare. Spor”, a scris Alex Tocilescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here