Oficial rus: Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, ar trebui să ia în considerare sinuciderea din cauza ruşinii înfrângerilor din războiul din Ucraina

Un oficial instalat de Rusia în Ucraina a sugerat că ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu (foto) ar trebui să ia în considerare sinuciderea din cauza ruşinii înfrângerilor suferite în războiul din Ucraina, relatează Reuters, citată de News.ro.

Într-un mesaj video de patru minute, Kirill Stremousov, şeful adjunct al regiunii anexate Herson, instalat de Rusia, a condamnat public ”generalii şi miniştrii” de la Moscova pentru că nu au înţeles problemele de pe front.

”Într-adevăr, mulţi spun: dacă ar fi fost un ministru al Apărării care ar fi permis o asemenea stare a lucrurilor, ar putea, din postura de ofiţeri, să se împuşte. Dar, după cum ştiţi, cuvântul «ofiţer» este un cuvânt de neînţeles pentru mulţi”, a declarat Stremousov.

După mai bine de şapte luni de război în Ucraina, principalele obiective de război ale Rusiei încă nu sunt atinse, în timp ce forţele ruse au suferit o serie de înfrângeri pe câmpul de luptă în ultimele luni, forţându-l pe Putin să anunţe o mobilizare parţială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here