Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a atacat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, în direct la B1 TV, după ce Bucureștiul a fost sufocat, la propriu, miercuri dimineață, de o poluare provocată de un incendiu la o fermă dezafectată de porci din Periș.

Trebuie depusă o moțiune pentru a-l schimba pe ministrul mediului, Costel Alexe. Nu e posibil așa ceva, să nu facă nimic. Dar trebuie să fii bărbat, ca să faci ceva. Nu să stai doar la TV și să latri”, a spus Bădulescu, referindu-se la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care se teme să ia frăiele țării. Viceprimarul Bucureștiului e de părere că trebuie intervenit chirurgical, pentru că nu cei care se află acum la guvernare nu fac nimic. „Important e să salvăm țara, nu să o dăm de pe un crac pe altul”, a mai spus viceprimarul.

Ministrul Mediului este facut vinovat de faptul ca o ferma de porci de langa Bucuresti, care a facut afaceri in trecut cu firmele familiei Dragnea, a incediat resturi de vegetatie, astfel incat o parte din Bucuresti a fost inundat de un miros greu.

Conflictul dintre primarul Capitalei și Costel Alexe a apărut după ce Angelica Cobzaru, sora Gabrielei Firea și care din 2018 ocupa funcţia de director de cabinet la Comisariatul General al Gărzii Naţionale de Mediu, a fost dată afară de ministrul Mediului. Conflictul dintre Alexe și Firea a escaladat și după publicarea unor informații potrivit cărora România va fi pedepsită de Comisia Europeană, care va declanșa procedura de infringement din cauza gropilor de gunoi periculoase pentru sănătatea cetățenilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here