Orban, către Tăriceanu: La cum arată astăzi ce a mai rămas din formaţiunea sa, şi-ar dori să nu mai fie alegeri niciodată

Ludovic Orban. Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că nu este posibil ca alegerile locale să fie amânate, transmite Agerpres. El a fost întrebat cu privire la declaraţia liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care a susţinut că ar trebui analizat dacă nu se impune amânarea alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”.


Înseamnă că din punctul de vedere al domnului respectiv ar trebui să nu se mai organizeze niciun spectacol, să nu se mai facă şcoală, să nu se mai organizeze meciuri, să nu se mai ducă lumea la cumpărături. La cum arată astăzi ce a mai rămas din formaţiunea sa, şi-ar dori să nu mai fie alegeri niciodată şi dânsul să rămână senator pe tot restul vieţii. Lucrul acesta nu se poate. În democraţie se organizează alegeri. Noi suntem adepţii că într-o democraţie oamenii trebuie să decidă reprezentanţii lor, în administraţia locală, în Parlament”, a spus Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică că ar trebui analizat dacă nu se impune amânarea alegerilor locale „până după stingerea epidemiei de coronavirus”, el adăugând că organizarea secţiilor de votare în şcoli ar fi „un mediu perfect de răspândire a epidemiei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here