Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Ludovic Orban a explicat miercuri seară, la Digi 24, diferența dintre cei doi candidați la prezidențiale și modul de campanie electorală a fiecăruia. Iohannis și PNL „deschis la comunicare”, iar PSD o campanie „bazată pe fake news, pe manipulări, pe minciuni gogonate”.

Actualul premier s-a referit la dezbaterea dintre candidați, dar și la știrea falsă răspândită de PSD, în care se spunea că Iohannis ar fi purtat o cască în ureche în timpul conferinței de presă.

”Se vede diferența între candidați. Am spus foarte limpede… Românii își pot forma impresia despre candidați pentru că sunt foarte bine cunoscuți, foarte bine profilați. Președintele este deschis la orice fel de dialog, președintele toată campania a fost înconjurat de oameni, a comunicat cu cetățenii români. Nu are nevoie să intre într-o ciorovăială, în stilul de campanie pe care o face PSD, bazat pe fake news, pe manipulări, pe minciuni gogonate”, a explicat Orban.

Premierul a arătat încă o dată că există o comunicare continuă a președintelui României cu cetățenii:

Comunicarea este deschisă dialogului cu cetățenii și președintele Iohannis a anunțat inclusiv o dezbatere cu analiști, jurnaliști în care e gata să răspundă la orice fel de întrebare legată de orice fel de subiect fie din mandatul care a trecut, fie din mandatul viitor.

Diferența s-a văzut cu ochiul liber chiar și separat. Îmi pare rău că se continuă mizeriile. Am văzut fotografia aia cu „casca”… Președintele a stat în fața jurnalistilor, a stat de vorbă cu jurnaliștii. Oricine putea să vadă că nici vorbă de existența vreunei căști. Dar astea sunt fake-news-urile, ăsta e felul în care comunică PSD-ul. Că „Iohannis taie pensiile, închidem spitale”… Un stil mincinos în care face PSD campanie”.

”Vom spune adevărul, vom demonta toate minciunile și toate porcăriile pe care le lansează PSD-ul”, a promis, în încheiere, Orban.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here