Oreste Teodorescu a revenit la Realitatea Plus (ex-Realitatea) după o interdicție de peste 15 luni. El a debutat la pupitrul emisiunii „Jocuri de putere” luni, 2 martie 2020, de la ora 23.00, anunță ziaristii.com.

Oreste a ținut să facă unele precizări chiar la startul primei sale emisiuni. S-a distanțat încă de la început de Cozmin Gușă, co-patronul televiziunii, cel care l-a interzis la Realitatea TV și l-a jignit grosolan în noiembrie 2018.

Oreste și-a reiterat mesajul transmis vineri, 28 februarie, prin intermediul paginii sale de Facebook.

La prima ediție a emisiunii sale de două ore (23.00 – 1.00), Oreste a avut patru invitați: Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Mihai Neamțu (vicepreședinte PMP), Valeriu Turcan (consultant politic) și Ion M. Ioniță (jurnalist).

Oreste a fost readus la Realitatea de co-patronul Maricel Păcuraru, în ciuda opoziției lui Cozmin Gușă. „Consultantul politic” cu carnet de membru PSD și-a consumat creditul prin eșecul ridicol al emisiunii „Jocuri de putere” în variantele improvizate de el, mai notează ziaristii.com.

Precizările lui Oreste, în debutul emisiunii de luni

  • Vreau să vă aduc câteva garanții, mai ales celor cu care suntem într-o relație de prietenie de cel puțin 7 ani de zile, la «Jocuri de putere cu Rareș Bogdan».”
  • Nu, nu m-am împăcat cu Cozmin Gușă! Nu, nu m-am înmuiat! Nu, nu voi spăla cadavre! Nu, nu voi întări garnitura de jurnaliști pro-PSD, ci dimpotrivă, considerând că locul lăsat de Rareș Bogdan a devenit în scurt timp un pustiu, am realizat – nu numai eu, ci și alții – că e nevoie într-un an electoral foarte dur și bipolar, așa cum se arată, și de niște jurnaliști foarte cerebrali și raționali, mai de dreapta un pic, ca să echilibrăm balanța.”
  • Să intrăm așa, la baionetă în toată ipocrizia, mizeria, corupția politică, să refacem cumva un lanț de iubire firesc între emisiunea «Jocuri de putere» și dumneavoastră.”
Oreste și cei 4 invitați ai săi. Sursa foto: ziaristii.com

Postarea lui Oreste pe Facebook

Din motive personale nu voi putea începe emisiunea duminica acesta! Sper însă ca ne vom revedea cât mai repede! Tic… tac.

Și ca sa lămuresc pe toată lumea: nu am negociat, nu m-am împăcat și nu am nici un fel de relație cu domnul Gușă! Discuțiile legate de emisiune se poartă exclusiv cu domnul Maricel Păcuraru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here