Papa Francisc: Dumnezeu ne iubește pe toți, chiar și pe cei mai răi

Mesaj plin de iubire de la Papa Francisc în timpul slujbei de la miezul nopții de Crăciun. Suveranul Pontif a spus că venirea lui Iisus pe lume arată dragostea lui Dumnezeu pentru noi toți. Iubirea divină este necondiționată, a mai menționat liderul catolic. 

„Crăciunul ne amintește că Dumnezeu continuă să ne iubească pe toți, chiar și pe cei mai răi dintre noi. Suntem prețioși în ochiii lui. Dragostea lui este necondiționată. Nu depinde de noi. Cât de des ne gândim că Dumnezeu este bun dacă noi suntem buni și că ne pedepsește dacă suntem răi. Dar El nu este așa. Dragostea lui nu se schimbă. Nu este schimbătoare. Este stabilă. Este răbdătoare.” a spus Papa Francisc, potrivit Vatican News. 

Suveranul Pontif i-a îndemnat pe credincioși să nu lase nimic să stea între ei și dragostea lui Dumnezeu, nici problemele cotidiene, nici problemele prin care trece Biserica. 
„Indiferent ce merge prost în viețile noastre, indiferent ce nu funcționează cu Biserica, indiferent ce probleme sunt în lume, acestea nu trebuie să fie scuze.” a mai spus liderul catolic. 

Papa Francisc a menționat că Iisus nu a schimbat lumea prin cuvinte, ci prin propria viață. Mântuitorul nu a așteptat ca noi să fim buni ca să ne iubească, așa că nici noi nu ar trebui să așteptăm să fie totul perfect ca să ne comportăm cum se cuvine, a mai spus Papa 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here