Partidul lui Cioloș explică de ce a respins adeziunea fondatorului Russiatoday.ro

Sursa: Facebook

„Ziaristul și consultantul Dan Mușetoiu nu a fost niciodată membru al PLUS. Filiala Sectorului 1 a partidului a primit din partea sa o cerere de adeziune, dar a decis să o respingă”, se arată într-un comunicat al organizației PLUS Sector 1.

Reacția vine după ce, miercuri, Mușetoiu, fondatorul Russiatoday.ro, a anunțat că a depus adeziune la PLUS și a fost delegat al USR PLUS în primul tur al prezidențialelor, într-o secție de votare.

Comunicatul PLUS Sector 1:

Motivul respingerii este activitatea sa anterioară, care a inclus multe colaborări cu publicații care au răspândit materiale mincinoase și rău intenționate, unele fiind mijloace de propagandă rusești. În consecință, conducerea Filialei Sector 1 a considerat că cererea sa de adeziune nu respectă principiile și standardele PLUS și a respins-o ca atare. În aceste condiții, dorim să precizăm că Dan Mușetoiu nu a fost niciodată membru PLUS.

Reiterăm faptul că oricine își dorește să se înscrie în PLUS este binevenit și că noi credem în buna credință a celor care-și depun cererea de adeziune, cu dorința de a ne fi colegi. Cum nu am făcut și nici nu vom face dosare de cadre, am dori să se ia în considerare că procesul de aderare va ține întotdeauna cont de valorile și principiile noastre ca organizație si nu vom accepta în rândurile noastre persoane a căror activitate le face susceptibile de a infiltra o organizație politică sau care au acționat contrar principiilor democratice ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here