Pasagerii unui microbuz de pe ruta București-Galați, alertați după depistarea unui caz de coronavirus

Persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galaţi folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord), la ora 12:15, sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile cu acelaşi vehicul a circulat şi bărbatul identificat ca fiind al 13-lea caz de coronavirus din România, transmite News.ro.

”Sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galaţi), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galaţi, folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul şi IDM Basarab”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, şi a circulat pe ruta Bucureşti – Urziceni – Buzău – Brăila – Galaţi.

Cursa a fost folosită de aproximativ 17 pasageri.Grupul precizează că apelul este necesar având în vedere confirmarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) a bărbatului de 72 de ani din Galaţi, care este al 13-lea caz pe teritoriul României şi ţiinând cont de nevoia de sprijin pentru identificarea rapidă a tuturor persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact după aterizarea pe Aeroportul Otopeni în data de 29 februarie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here