Pățania primarului Sectorului 6 după ce a reclamat o cursă de maşini la Brigada Rutieră

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a relatat, duminică, pe Facebook că a reclamat desfăşurarea unei curse de maşini în centrul Capitalei la Brigada Rutieră, însă atunci când a sunat ofiţerul de serviciu l-a luat la mişto – „că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…?”. Edilul a mai spus că va face o plângere administrativă şi speră să mai existe înregistrarea telefonică, transmite News.ro.

„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare în Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde ştiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Şi mi-a închis telefonul în nas.

Două chestiuni:

(1) marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.

(2) dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, a scris Ciprian Ciucu duminică pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Bravo,asa trebuie actionat,caci trebuie sparta odata buba asta ce creste de zeci de ani in ce priveste administratia statului!Colcaie de sefi pilosi,cu tupeu cat casa!

  2. Acestă adunătură de escroci cu titulatura de miliție, ca de politie nici vorbă!..trebuie urgent desființată… nici după 31 de ani n-am scăpat de aceste structuri mafiote…trebuie regandita structura MAI..si ca sa fie pusa bomboana pe colivă a venit un bou la conducerea ministerului..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here