Patronul unuia dintre cele mai mari hoteluri din Ploieşti a fost găsit mort într-o cameră din hotel

Omul de afaceri prahovean Doru Morcovescu a fost găsit mort, joi după-amiază, în incinta hotelului pe care îl deţinea în Ploieşti, unul dintre cele mai mari hoteluri din oraş.

Decesul a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei, care nu a  mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Surse judiciare au declarat că omul de afaceri Doru Morcovescu, cu o avere estimată la câteva milioane de euro, a fost găsit spânzurat joi după-amiază, în jurul orei 17.00, în incinta hotelului Prahova Plaza din centrul Ploieştiului, potrivit News.ro.

Un echipaj al serviciului de ambulanţă a mers la faţa locului, însă cadrele medicale nu au putut face nimic, bărbatul prezentând „semne clare de deces”, conform oficialilor acestei instituţii.

Poliţia judeţeană Prahova a anunţat că a fost deschis un dosar care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Omul de afaceri Doru Morcovescu, care activa în industria ospitalităţii, era cunoscut drept unul dintre milionarii în euro ai judeţului Prahova.

viewscnt

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 în clasamentul general Forbes, cu  afaceri în turism și imobiliare.

Sursa foto: Observatorul Prahovean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here