Percheziţii DNA la Sindicatul Liber din Metrou, la locuinţa lui Rădoi şi două primării din Capitală

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

DNA face 16 percheziţii, miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi în Prahova şi Ilfov, inclusiv la Sindicatul Liber Metrou dar şi la locuinţa preşedintelui acestuia, Ion Rădoi, într-un dosar de corupţie, vizând fapte comise în perioada 2018 – 2021, transmite News.ro.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021. În cursul zilei de 14 iulie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice”, a transmis DNA.

Conform G4Media, au loc percheziţii la sediul  Sindicatului Liber Metrou, la locuinţa liderului de sindicat Ion Rădoi, precum şi la Primăria Sectorului 3 şi la Primăria Sectorului 5.

Dosarul ar avea legărură cu spaţiile comerciale de la metrou şi cu acţiunea de demolare a acestora declanşată de Ministerul Transporturilor.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here