Petre Daea recunoaște – a fost internat datorită intervențiilor din PSD la „Matei Balș”: Ciolacu, Cercel și Rafila m-au adus în spitalul Matei Balș

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Petre Daea a anunțat, joi pe Facebook, că a fost externat din Spitalul Matei Balș, unde era internat deoarece avea COVID-19. El a ținut să le mulțumească lui Ciolacu, Rafila și Cercel care „m-au adus în spitalul Matei Balș, dandu-mă pe mâna roboților umani”.


„Astăzi (joi – n.r.), las lacrima bucuriei pe scările ieșirii din Spitalul Matei Balș. În momentele grele descoperi caractere și prieteni. Cu ochii suferinței priveam speranța revederii. Am depășit momentul cu sprijinul cadrelor medicale, a căror lumină a ochilor, ce străbătea vizierele, îmi dădea posibilitatea să identific pe semenii noștri care au stat pavăză lângă patul bolnavilor. Alături de doi camarazi mai tineri, de 32, respectiv 50 ani, am împărțit bucuria vindecării, devenind prieteni.Cu gândul la binele nostru și al tuturor, mă întorc în lumea comunicării pe Facebook pentru a mulțumi celor care mi-ați fost alături în fel și chip.Un supliment de respect și recunoștință pentru cei ce m-au ajutat să iau drumul spre spital: soția Camelia, colegii Ciolacu, Stănescu, profesorii Rafila și Cercel. Ei m-au adus în spitalul Matei Balș, dandu-mă pe mâna roboților umani, care prin oglinda vizierei ne dădeau speranța victoriei cu dușmanul nevăzut și din nefericire uneori bagatelizat”, a afirmat Petre Daea, în postarea pe Facebook.

El i-a îndemnat pe oameni să fie vigilenți și să respecte regulile, pentru că „virusul nu stă la semafor”.

„Cu un echilibru și cu o acuratețe de apreciat, mass-media a făcut public acest episod de infectare a mea și a soției. Le mulțumesc tuturor! Împărtășind bucuria revederii și a comunicării vă îndemn să rămâneți vigilenți, să ne revedem sănătoși, să bem simbolic speranța binelui pentru fiecare. Virusul nu stă la semafor, să ne ferim noi de el prin respectarea regulilor. Vă urez sănătate, Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!”, a completat Daea.

Fostul ministrul al Agriculturii în guvernarea PSD Petre Daea a declarat, vinerea trecută pentru News.ro, că este internat de trei zile la Spitalul Matei Balș, fiind confirmat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. El a adăugat că se simte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here