Petrecere uriașă „Matrix” la Berlin, în ciuda restricțiilor. Printre invitați, și Keanu Reeves. Ce explicație au dat organizatorii

Autoritățile sanitare din Berlin aui fost semnalate în privința unei petreceri uriașe care a avut loc pe platourile de filmare a noului film din seria „Matrix”, potrivit The Guardian.

La eveniment a luat parte și starul Keanu Reeves, iar sursa citată notează că cei 200 de invitați au fost „deghizați” ca simpli figuranți pe platou.

Petrecerile până la 50 de persoane sunt permise în Berlin și în landul vecin Brandenburg, unde petrecerea ar fi avut loc la studiourile de film Babelsberg, la vest de capitala Germaniei. Însă aceste evenimente trebuie anunțate din timp către autorități, pentru a primi aprobare.

Oaspeții trebuie să respecte regulile de distanțare și să poarte o mască – evident, atunci când nu mănâncă și nu beau -, ceea ce la petrecerea „Matrix” nu s-a întâmplat.

„Starea de spirit era exuberantă. Toată lumea a primit un test corona PCR în avans. Toți invitații ar fi trebuit să poarte mască, dar mulți dintre ei nu au făcut acest lucru. Nu s-au dat instrucțiuni de regie și nimeni nu a filmat”, a povestit o femeie care a participat la eveniment, pentru cotidianul Bild.

Atmosfera a fost întreținută de un DJ și de un show pirotehnic pe măsură. Corturile în stil beduin și rulotele în stil hippie erau disponibile pentru oaspeții care doreau mai multă intimitate.

Keanu Reeves și partenera sa, artista Alexandra Grant, au stat la o masă, bând vin, și au plecat seara devreme, a raportat Bild.

Bianca Markarewicz, purtătoarea de cuvânt a Studio Babelsberg, a declarat, potrivit producătorilor francizei „Matrix”, că echipa a filmat o „scenă de sărbătoare și că regulile de igienă au fost respectate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here