Poliția era gata să-l aresteze pe Will Smith, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022

Poliţia din Los Angeles era pregătită să îl aresteze pe Will Smith după ce actorul l-a pălmuit pe comedianul Chris Rock pe scena premiilor Oscar, a afirmat producătorul ceremoniei, potrivit the Daily Mail.  

Will Smith il palmuieste pe Chris Rock,lEW RockFoto: Captura video

Producătorul Will Packer a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident.”Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta”, i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC, conform Hotnews.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi a întrebat „Vrei să facem ceva?”, el a răspuns „nu”, a continuat producătorul.

De duminică seară, poliţia din Los Angeles a anunţat că Chris Rock a refuzat să depună plângere şi nu există nicio urmărire penală în acest stadiu.

Scandalul de la gala Oscarurilor de duminică seara a fost declanşat de o glumă a lui Chris Rock despre capul ras al soţiei lui Smith, Jada Pinkett Smith  care suferă de alopecie – o boală care provoacă o cădere semnificativă a părului, despre care ea a dezvăluit că suferă în urmă cu câţiva ani.

Will Smith a urcat brusc pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirea uluită a celebrităţilor şi telespectatorilor.

Artistul în vârstă de 53 de ani, premiat la scurt timp după incident cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rolul din „King Richard”, şi-a cerut scuze public de atunci faţă de Rock şi Academia Oscarurilor. Aceasta din urmă a iniţiat o procedură disciplinară împotriva lui şi trebuie să se reunească pe 18 aprilie pentru a decide asupra unor eventuale sancţiuni.

Academia Oscarurilor a dat asigurări că i s-a cerut lui Will Smith să părăsească seara premiilor Oscar după incident – fără a preciza de către cine sau în ce cadru – dar actorul a refuzat.

Chris Rock nu a depus plângere împotriva lui Will Smith, după altercaţia de la premiile Oscar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here