Polițiștii din Sibiu au vorbit cu fata plecată de acasă pentru „like-uri și urmăritori pe Facebook”. Mesajul autorităților

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a anunţat că tânăra dată dispărută în urmă cu trei zile de familia sa din Tălmaciu s-a prezentat luni dimineaţa, la IPJ, unde a declarat că nu doreşte să revină acasă şi este „în afara oricărui pericol”.

„În cursul acestei zile tânăra s-a prezentat la sediul IPJ Sibiu, unde a fost audiată de către ofiţerul de investigaţii criminale care s-a ocupat de cazul său. A declarat că nu doreşte să revină la domiciliu şi este în afara oricărui pericol. În toată această perioadă nu a fost victima nici unei infracţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, citată de Agerpres.

IPJ Sibiu confirmă că ştia că fata dată dispărută de părinţi a postat pe pagina ei de Facebook mesaje în care anunţa că de fapt a plecat de acasă.

„Voiam să fac like-uri şi urmăritori”, i-a răspuns fata, pe contul ei de socializare, unui băiat care a scris că dispariţia ei este „o alarmă falsă”.

Fata din Tălmaciu are 18 ani, potrivit IPJ Sibiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here