Preşedintele Duda a ajuns la Rzeszow pentru întâlnirea cu Biden. Avionul preşedintelui polonez, Andrzej Duda, s-a întors din drum şi a aterizat de urgenţă

Avionul la bordul căruia se afla preşedintele polonez, Andrzej Duda, care urma să se întâlnească cu omologul său american, Joe Biden, s-a întors şi a aterizat de urgenţă la Varşovia, relatează agenţia de presă de stat poloneză PAP, citată de BBC. În cele din urmă, preşedintele Duda a ajuns la Rzeszow pentru întâlnirea stabilită cu liderul SUA, informează News.ro.

Avionul care îl transporta pe preşedintele polonez Andrzej Duda a aterizat la Rzeszow (sud-estul Poloniei) pentru a se întâlni cu Biden, după ce a aterizat de urgenţă, vineri, la Varşovia, în urma unei probleme tehnice, potrivit CNN.

Biden şi-a schimbat programul, vineri, întâlnindu-se mai întâi cu membrii Diviziei Aeriene 82 şi apoi participând la evenimente umanitare din Polonia.

Preşedintele Duda este teafăr şi nevătămat, conform şefului său de cabinet, citat de Reuters.
Presa poloneză a informat vineri dimineață că avionul preşedintelui a trebuit să se întoarcă pe aeroportul din Varşovia la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice.

Președintele Duda trebuia să se afle pe aeroportul Rzeszow, din sud-estul Poloniei, pentru a-l întâlni pe Biden şi a-l informa despre situaţia de la graniţa cu Ucraina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here