Inquam Photos / George Calin

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză. În interiorul PSD s-a transmis mesajul că președintele partidului a avut un episod de lipotimie (leșin).

UPDATE: Lucian Romașcanu a declarat cu câteva minute în urmă, la sediul PSD, că potrivit informațiilor pe care le are, ”pe surse”, medicii de la Spitalul Militar nu au descoperit nicio problemă medicală în cazul lui Marcel Ciolacu.

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

La aproape un sfert de oră după acest moment, Marcel Ciolacu a iesit din sediul partidului și a plecat cu mașina spre spital. Liderul PSD și-a cerut scuze înainte de a se urca în mașină.

Biroul de presă al PSD a informat că liderul partidului și-a revenit după momentul din conferința de presă și a plecat la spital pentru un control medical amănunțit. Informația a fost confirmată și de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD. Potrivit unor surse, Marcel Ciolacu s-ar afla în prezent la Spitalul Militar Central din București pentru investigații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here