Alex Ferariu, fost prezentator la Antena 1, moderator la B1 TV, a încetat colaborarea cu postul de televiziune menționat, unde se întorsese la începutul acestui an, după ce l-ar fi împrumutat cu 300.000 de euro pe Alexandru Cumpănașu, informează paginademedia.ro.

Ferariu nu a mai apărut la B1 TV de două săptămâni, când s-a luat decizia suspendării lui. Potrivit sursei citate, managementul postului TV a decis scoaterea lui de pe post, după ce numele lui Ferariu a apărut în declarația de avere a lui Alexandru Cumpănașu, candidat la Președinție. Cumpănaşu s-ar fi împrumutat de la Ferariu în 2015 şi trebuie să returneze banii până în 2022.

Alex Ferariu a fost prezentator de ştiri la Naţional TV (între 2003 şi 2008) şi prezentator al Observatorului la Antena 1 şi Antena 3 (2008-2013). „Alex Ferariu se întoarce în televiziune, după trei ani în comunicare. El revine la postul de la care a plecat în 2015, B1 TV”, a scris recent paginademedia.ro.

„Respect decizia lor de a încheia colaborarea și singurul regret pe care îl am este că o să îmi fie dor de echipa de profesioniști cu care am lucrat. Nu vreau să comentez mai mult. Voi continua proiectele pe care le am. Printre acestea soluția de servicii online de tip Push Instruments”, a declarat Alex Ferariu pentru paginademedia.ro.

Alex Ferariu a mai lucrat la Fun Radio, Radio Z, Pro TV, Național TV – prezentator, City FM, Antena 1 și Antena 3 – prezentator (2008-2013). A fost consilierul ministrului Economiei Alex Petrescu, vicepreședinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (2015 -prezent) – al cărei preşedinte este chiar Alexandru Cumpănaşu (s.r.), consilier Secretar de Stat la Ministerul Cercetării și Inovării și administrator rețea la departamentul comunicații Transelectrica.

1 COMENTARIU

  1. Bai nene, asa tanar si MAFIOT?! Subalternul psihopatului infractor „uncheshu” a pus si el umarul carevasazica la „modernizarea Romaniei”, fiind vicepresedinte al fundatiei nenorocite, sugatoare de bani de la stat. Amandoi, la puiscarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here