Primarul Capitalei anunţă lansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 40 km de reţea de termoficare

Foto: INQUAM/George Călin

Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă lansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 40 de km de reţea de termoficare, ofertele putând fi depuse până la 7 iunie, transmite News.ro.

”După mai mulţi paşi procedurali începuţi în februarie, lucrările pentru reabilitarea reţelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de reţea, cu o valoare totală estimată a lucrărilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primăriei, care se adaugă altor 13 kilometri pe care i-am început în februarie cu Energetica, compania Primăriei”, anunţă primarul general.Lucrările sunt împărţite în patru obiective de investiţie, iar depunerea ofertelor este posibilă până la termenul limită de 7 iunie 2021.

”Această licitaţie e urmarea discuţiei pe care am avut-o în luna februarie cu firmele de construcţie din domeniu, în care Primăria Capitalei a explicat priorităţile pe care le are în privinţa modernizării reţelelor termice din Bucureşti. Aşa cum am spus, îmbunătăţirea sistemului de termoficare rămâne prioritatea numărul 1 pentru Bucureşti, iar cu această investiţie vom ameliora problemele legate de furnizarea căldurii şi apei calde”, precizează edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here