Primarul Ploieștiului, discurs acid cu Viorica Dăncilă de față: Avem nevoie de competență și meritocrație

Viorica Dăncilă a mers la Ploiești la deschiderea anului universitar la Universitatea de Petrol și Gaze, pe care a absolvit-o în 1988. Doar că lucrurile nu au mers așa cum a sperat premierul. La intrare, studenții au așteptat-o cu mesajul ” ”Sfârşitul e aproape”.

În sală, Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, a atacat-o și el pe șefa guvernului, în mesajul pe care l-a transmis studenților.

„Atunci când vă pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de așa ceva pentru a putea duce această țară mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române” a afirmat edilul.

Când a coborât de pe scenă, Adrian Dobre a trecut fix prin fața Vioricăi Dăncilă, care era în primul rând, dar șefa Guvernul nu s-a uitat la el. Lângă premierul era Grațiela Gavrilescu, șefa ALDE Prahova și unul dintre disidenții din partidul lui Tăriceanu care a rămas alături de PSD.

Premierul Dăncilă, prezent la deschiderea noului an universitar, la UPG Ploiești

Publicată de Ziarul Incomod pe Marţi, 1 octombrie 2019

Pe Facebook, liberarul Adrian Dobre a fost mult mai acid.

„Le-am spus copiilor extraordinari care învaţă la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti că a trecut vremea impostorilor, urmând să vină epoca meritocraţiei. Le-am spus studenţilor, celor care au putut intra în sală, că eu am încredere că ei ştiu să respecte gramatica limbii române, spre deosebire de doamna Prim-ministru.
Prezenţa doamnei Dăncilă la Ploiești este încă o dovadă că PSD “fură” și nu-i este jenă să apară la locul faptei. Guvernul condus de dânsa a “furat” peste 70 de milioane de lei din bugetul Municipiului Ploieşti prin tăierile repetate operate de PSD. Acest Guvern reprezintă o adevărată molimă pentru oraşul nostru şi abia aştept ca moţiunea de cenzură să treacă şi lucrurile să revină la normal.”
a scris primarul Adrian Dobre pe Facebook.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă urmează să fie depusă astăzi de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here