Remus Pricopie, SNSPA, participa la conferinta la nivel înalt dedicată provocărilor actuale la adresa bunei guvernări în context global, joi, 4 mai 2017. Inquam Photos / George Calin

Miercuri, 11 decembrie 2019, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a organizat alegerile pentru funcţiile de rector al SNSPA și preşedinte al Senatului SNSPA, informează snaspa.ro.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie a fost reales rector al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), după ce a obţinut 88,16 % din voturile exprimate.

Prezența la vot a fost de 84,65% din numărul electorilor înscriși în liste. Rectorul SNSPA este ales prin votul universal, liber exprimat, egal, direct şi secret al tuturor cadrelor didactice şi de cercetare titulare din cadrul universităţii şi al reprezentanţilor studenţilor din senatul universitar şi din consiliile facultăţilor.

Prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu a fost ales preşedinte al Senatului SNSPA, cu 90,91 % din voturile exprimate de membri ai noului Senat al SNSPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here