PSD depune moțiune împotriva lui Florin Cîțu săptămâna viitoare

Eugen Teodorovici Viorica Dancila

PSD va depune o moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, la începutul săptămânii viitoare, a anunțat Viorica Dăncilă aseară, în timpul unei intervenții telefonice la Antena 3. Moțiunea va fi depusă la Senat. Șefa PSD a invocat creșterea euro pentru această decizie.

Florin Cîțu a fost unul dintre cei mai acerbi critici ai PSD încă de dinainte să devină ministrul Finanțelor în Guvernul Ludovic Orban. După ce și-a preluat mandatul și după ce a analizat ce a lăsat în urmă predecesorul său, Eugen Teodorovici, liberalul a spus că dezastrul făcut de guvernul Dăncilă i-a depășit și cele mai pesimiste așteptări.

Ministrul Finanțelor a acuzat PSD că a guvernat după metoda Al Capone.

„Cam tot ce am găsit a depășit cele mai pesimiste așteptări ale mele. Am aflat că situația reală nu era cunoscută și anticipată nici de partenerii internaționali. România, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete. O spun foarte responsabil. Un buget, cel prezentat în Parlament, pe care îl știm cu toții, și un al doilea buget care avea de fapt toate informațiile reale, folosit pentru finanțarea baronilor locali. Metoda folosită de Al Capone, cu două registre. Totul a fost premeditat.” a spus Florin Cîțu.

După aceste declarații, Rareș Bogdan a spus că „ce a dezvăluit Cîțu e de cătușe. DNA să să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here