Rafale trase de Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu în carcasa PSD

Foto: INQUAM/ Octav Ganea

Două dintre vedetele propagandei ruse, Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu, s-au lansat în noi atacuri la adresa PSD, de data aceasta din postura de candidaţi la parlamentare din partea Partidului Ecologist Român (PER).

Pleşoianu regretă amarnic perioada Dragnea, considerând că formaţiunea condusă acum de Ciolacu a devenit de nerecunoscut şi a identificat printre cauze momentul mai 2019: „A fost o cotitură după alegerile europarlaamentare”.

La rândul său, Şerban Nicolae a adoptat un ton similar, neratând totodată să arunce câteva săgeţi în direcţia Gabrielei Firea, care a pierdut alegerile locale, dar s-a trezit în fruntea listei la Senat.

https://www.facebook.com/PartidulEcologistRoman/videos/2710934742488251/

Liviu Pleşoianu:

  • „Când am intrat eu în 2016 în PSD din păcate nu mai are legătură cu cel din 2020. Cel din 2020 e exact opusul celui din 2016. Pentru mine e cu neputință cum un om care cere votul oamenilor este capabil să-și schimbe discursul și principiile pe care a afirmat că le-a crezut de pe o zi pe altă.
  • A fost o cotitură după alegerile europarlamentare.
  • Să nu-l aud vreodată pe domnul Marcel Ciolacu că se referă la mine cu maxim tupeu ca la cineva care a părăsit barca, cum îl aud mai nou, în condițiile în care am avut nenumărate motive să plec.
  • Dacă vă uitați la PSD reformat e plin de politicieni ba că au plecat în alte partide și au revenit. Iar acum sunt bine mersi pe liste și sunt acasă. Vă dau exemplu pe domnul Tudose”.

Şerban Nicolae:

  • „Am fost îndepărtat de unii pe care i-am primit cu prietenie și generozitate. Eu nu m-am comparat cu Hagi nicio secundă, dar am spus că sunt unul dintre foarte puținii pesediști cărora adversarii le cereau excluderea din PSD.
  • Am văzut că unii pareristi au spus că m-am comparat cu Hagi sau că nu am fost la antrenamente. Colegii mei mă căutau că nu cumva să lipsesc, să fiu bolnav, să fiu plecat în delegație, pentru că am de făcut un discurs, o lege, pentru că am de corectat proiectele altora și așa mai departe. De aceea nu mi-e rușine cu ceea ce am făcut în Parlament”.

1 COMENTARIU

  1. Doua excremente,care trebuiau,daca sa nu apara in politica si viata publica romaneasca,macar sa dispara cat mai repede si eventual sa faca parte din vreun partid tutelat de DNP(directia nationala a penitenciarelor). Aceste doua mizerii umane,prin prezenta si activitatea lor,nu au facut altceva,decat sa polueze cu prostia si infatuarea lor,viata romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here