Modelul Bolojan se extinde: Şeful CJ Caraş-Severin anunţă concedieri masive şi economii de peste jumătate de milion de euro pe lună

Sursa: Facebook

Nou preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a anunţat concedieri masive din rândul administraţiei publice.

Potrivit unei postări pe Facebook, citate de Expres de Banat, Dunca are în vedere economii de 600.000 de euro lunar, în condiţiile în care oprimă analiză a organigramei a relevat faptul că peste 500 de angajaţi sunt în plus.

„Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituția și va da șanse doar celor competenți și dornici de lucru să se afirme în folosul cetățeanului căruia în sfârșit i-a venit rândul să fie respectat. Descoperim lucruri interesante și abia așteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanții angajați la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunțat Dunca.

Potrivit Expes de Banat, muzicanții la care se referă Romeo Dunca în postare sunt angajații Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, din subordinea Consiliului Județean, centru condus de Ioan Benga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here