Rareș Bogdan: Dragnea vrea să dizolve PSD ca să o ajute pe Dăncilă

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liviu Dragnea, din închisoare, merge mai departe cu demersul său împotriva PSD, prin care vrea chiar dizolvarea partidului. Fostul lider social-democrat s-a adresat acum Curții de Apel, după ce Tribunalul București i-a respins solicitarea. 

În acest context, Liviu Dragnea se folosește de propria condamnare pentru a-i convinge pe judecători să declare ilegală alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea partidului.

El spune că PSD Teleorman a cauzat prejudicii Direcției de protecție a copilulul, prin faptul că cele două angajate ale instituției au lucrat de fapt pentru partid, așa că organizația PSD Teleorman ar trebui dizolvată.

Mai mult, Liviu Dragnea susține că dacă membrii PSD Teleorman au votat-o pe Viorica Dăncilă președintă a partidului, atunci structura centrală a partidului și-a înSuȘit ilegalitatea pentru care el a fost condamnat, așa că ar trebui scoasă în afara legii, a scris digifm.ro

Totuși, Liviu Dragnea nu vrea să facă rău partidului, din contră. Potrivit prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, fostul șef PSD vrea să-și ajute succesoarea, pe Viorica Dăncilă. 

Un război de carton. Convingerea mea e că Dragnea încearcă să o ajute pe Dăncilă să se distanțeze de imaginea lui, să mai cucerească niște nehotărâți. Să pară că Dăncilă e reforma din PSD. În continuare se încearcă fraierirea românilor. Spuneți-mi, ce s-a schimbat în ideologia și apucăturile PSD după trimiterea fostului lider acolo unde-i este locul? E corect dacă suspectez faptul că Dragnea încearcă să ajungă la Cotroceni prin Dăncilă?” a scris eurodeputatul liberal pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here